Karasu Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve KARGENÇ işbirliğince, çocukların mutlu bir gün geçirmeleri için A’dan Z’ye her şeyi planladı. Komite tarafından yapılan açıklamaya göre, 23 Nisan Pazar günü saat 14:00’da Karasu Kent Parkta çocukların yüzlerini boyama, sokak tebeşirleriyle Kent Park’ı boyama, zemine desenler çizme, balon ve canlı müzik gibi çeşitli aktivitelerin gerçekleştirileceği belirtildi.

 

Etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan KARGENÇ kulüp üyeleri; “Çocuklar tebeşirlerle resimler yapsın, hayalleriyle Kent Parkı renklendirsin, gülücük ve neşeleriyle etraflarını mutluluklarıyla doldursunlar ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını doyasıya yaşasınlar diye böyle bir etkinlik düzenlemeye karar verdik. Canlı müzik, yüz boyama ve balon dağıtımının yapılacağı etkinliğe tüm çocuklarımız davetlidir” ifadelerine yer verdiler.

 

KARGENÇ Kulübünün ilçeye kattığı değerler hakkında açıklama yapan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “KARGENÇ Kulübü ilçemizde disiplinli çalışan, planladığı projeyi hayata geçirmeyi başaran bir kulüp. İlk kurulduğu günden beri takip edip karşılıklı fikir alış verişinde bulunuyoruz. Gençliğimize yönelik birçok projeye imza attılar. Bu Pazar günü de 23 Nisan ruhuna yakışır bir projeyle ilçemiz çocuklarına güzel bir gün yaşatacakları kanaatindeyim. İlçe genelinde, geleceğimiz olan çocuklarımız için bu projelerin artması konusunda her zaman kulübün destekçisi olacağımın altını çiziyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.