Edinilen bilgiye göre olay Sabah 08:00 saatlerinde Karasu dörtyol ışıklar mevkiindeki Hocaoğlu binasında meydana geldi. Plaj Caddesi ışıklar mevkiinde bulunan beş katlı Hocaoğlu apartmanının en üst katında yaşayan Zafrak ailesinin 9 yaşlarındaki engelli oğulları Emirhan Zafrak, ailesinden habersiz olarak balkona çıktı.

 

Görgü tanıklarının ifadesine göre talihsiz çocuk, bir süre balkonda sallandıktan sonra aşağıya düştü. Etraftaki vatandaşlar, vakit kaybetmeden 112 acil ekiplerine haber verdi. Olay yerinden gelen seslere uyanan ailesi, acı tablo ile karşı karşıya kaldı. Talihsiz çocuğun babası Başaran Zafrak ve ailesi, olay yerinde sinir krizi geçirirken küçük Emirhan, ambulansa konularak Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Küçük Emirhan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Emirhan Zafrak’ın cenazesinin bugün ikindi namazına müteakip Karasu Yenimahalle Camii’nde kılınacak olan cenaze namazının ardından Yenimahalle’de toprağa verileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.