Yayımladığı basın açıklamasına, “İYİ Parti Karasu İlçe Başkanlığı olarak bölgemizin sıkıntılarını genel merkezimize rapor halinde sunarak çözüm konusunda meclise taşıyoruz. İlçemizde projeler geliştiriyor, çözüme odaklanıyoruz. Karasu Hürriyet Mahallesi’nde vatandaşlarımız ile istişare ederek, kurulmaya çalışılan taş ocağı, mahallemizi erozyona uğratacağı raporlarını genel merkezimize sunduk” diyerek başlayan İYİ Parti Karasu İlçe Başkanı Levent Arslan, “Milletvekilimiz Sayın Ümit Dikbayır ve İl Başkanımız Selçuk Kılıçaslan’ın da yerinde keşif yaparak konu ile ilgili araştırma yapılması için partimizin uzman görüşleri alınmasıyla ilgili bir rapor gönderilmiştir” dedi.

 

“Yine Darıçayırı Mahallesi’nde yapılması ön görülen çimento fabrikasının ÇED raporlarında 10 km² alanı kapsayarak yeşil alanı yok edeceği raporları da genel merkezimiz ile paylaşılmış, Milletvekili Ümit Dikbayır tarafından takip edilmektedir. İlçemiz ile ilgili Karasu İlçe Başkanlığı’mız eşit ve adil hizmet anlayışı konusunda projeler geliştirmektedir” şeklinde konuşan Arslan, basın açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

 

“İYİ Parti Karasu İlçe Başkanlığı olarak, öncelik hedeflerimiz ilçemize gerçek yatırımların yapılması, ilçe esnafımızın güçlü hale getirilmesi, sosyal alanların faal hale sokulması, park çilesinin çözümlerinin üretilmesi, çevre düzenlemesi ve görsel düzenlenmelerin yapılması, istihdama yönelik ilçemiz iş adamları ile hareket edilmesidir. Ayrıca, uyuşturucu ve buna benzer kötü alışkanlıklar ile yerel yönetim mücadelesi, ilçemizin kaynaklarının vatandaşlarımızın faydasına kullanılması, vatandaşımızın asli sıkıntıları konusunda çözümler üretilmesi, mahallelerimizin eşit hizmet alması konularında projeler ile vatandaşımızın karşısına seçim döneminde çıkacağız. Ben anlayışı yerine ‘Biz’ anlayışı ile hareket edeceğiz. Mahalli seçimlerde aday adayı sürecimiz genel merkezimiz tarafından belirlenen 1 ve 15 Aralık tarihleri arasında müracaatlar kabul edilecektir. İYİ Parti’nin, Karasu’daki vizyonu tamamen hizmet odaklı olacaktır. İYİ Parti’ye gönül vermiş ve ilçemizi seven tüm Karasulu vatandaşlarımızın tamamını İYİ Parti’ye davet ediyor, ilçemizin geleceğinde söz sahibi olmaları için kendilerini Karasu’ya adamış herkesi kucaklıyor ve partimize davet ediyoruz”