MHP Sakarya Milletvekili Adayları Hasan Balaban ve Ali Doğan, Karasu’ya gelerek bir dizi ziyarette bulundu. İki aday ilk olarak MHP Karasu İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Burada İlçe Başkanı Münir Ali Kara ve partililer tarafından karşılanan iki aday, parti yönetimi ile sohbet etti. Ardından Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden Balaban ve Doğan, Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İlyas Balcı ile bir süre görüştü. Karasu Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı da ziyaret eden adaylar ve ilçe teşkilatı, Başkan Kerim Uyar ile de bir süre görüşmede bulundu.

 

İlçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla uzun süre sohbet etme imkanı bulan 3.sıra Milletvekili Adayı Hasan Balaban ve 4.sıra Milletvekili Adayı Ali Doğan, ilçe esnafının sorunlarını dinledi. Vatandaşın da taleplerini not alan iki aday, “MHP, sizlerin desteğiyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında güçlü bir meclis oluşturacak ve sorunlarınızın çözüm ortağı olacaktır” dedi. Son olarak Karasu Ziraat Odası’nı da ziyaret eden iki aday ve ilçe yönetimi, burada Başkan Selami Arık ve yönetimi tarafından karşılandı. Gündüz Karasu ilçe merkezinde gerçekleşen bir dizi ziyaretin ardından MHP Sakarya Milletvekili Adayı Hasan Balaban, ilçe yönetimi ile birlikte mahalle ziyaretlerinde de bulundu.

 

Karasu’Nun Karapınar ve Darıçayırı mahallelerini ziyaret eden Hasan Balaban, burada mahalle sakinlerine hitaben birer konuşma yaptı. “1999 yılında MHP’nin aldığı tarihi oy rekorunu bu seçimde egale edeceğine artık inancımız tamdır” diyen Balaban, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Sakarya’dan aday olan ben ve altı arkadaşım bir numaradaymış gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaş bize ‘Abi keşke 3.sırada olsaydın’ diyor. Demek ki Sakarya, MHP’den üç vekili garanti görüyor. Bu da bizlerin çalışma şevkini arttırıyor”

 

“Bizlerin bu ülkenin teminatı olduğumuzu vatandaşa anlatmamız lazım. Cumhur ittifakının Türkiye’nin güçlü geleceğinin en önemli adımı olduğunu anlatacağız” diyen Balaban, sözlerini şöyle tamamladı: “Ülkemiz ciddi bir süreçten geçiyor. Ülkemiz hem etrafımızdaki insanlara hem de ekonomik açıdan bizleri köşeye sıkıştıracak bir hal almıştır. Bu süreçte mimarı Sayın Bahçeli olan bir Cumhurbaşkanlığı sistemi getirildi. iki başlılığın ortadan kalkması gereği duyuldu. Baş mimarı ise Bahçeli olan Cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminin temeli adıldı. Bugün devletin en büyük destekçisinin ve teminatının MHP olduğunu görmekteyiz. Güçlü bir ülke ve devlet istiyorsak Cumhurbaşkanlığında Sayın Erdoğan’a milletvekilinde is MHP’ye destek verilmesi kaçınılmazdır”