Karasu Belediyesi başkan aday adaylığı için AK Parti’den başvuru yapan Fatih Mehmet Temel, Samet Altuntaş, Yakup Ayar, Ümit Yaşar Berberoğlu ve Yakup Altıntaş, partilerinden belediye başkan adayı olarak gösterilen İshak Sarı’ya tam destek kararı aldı. Aday adaylığı sürecinin sona ermesinin ardından Karasu Belediye Başkan Adayı olarak İshak Sarı’nın gösterilmesi üzerine beş isim, Sarı’nın yanında yer alacaklarını ve tam destek vereceklerini belirtti. Perşembe günü düzenlenen basın açıklaması ile destek kararlarını duyuran beş isim, Sarı’ya çalışmalarında başarılar dileyerek 31 Mart’a kadar sahada görev alarak destek olacaklarının da sözünü verdi. Sarı’ya destek veren beş isim, basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

 

 

Fatih Mehmet Temel

 

AK Parti Karasu Belediyesi başkan aday adaylarından biriydim. Adayımız İshak Sarı’nın açıklanmasının ardından destek olma kararı aldık. Biz öncelikle Karasulu olarak varız, Karasu’nun menfaatleri için buradayız. Sonrasında AK Partliyiz. İlçemizin geleceği için yola çıktık, bu yolda yürümeye de devam edeceğiz. Adayımızın açıklanmasının ardından gelişen bazı olayları tasvip etmiyoruz. Ortaya atılan söylemleri ve iddiaları kabul etmiyoruz. Bu sebeplerle İshak Sarı’nın arkasındayız.

 

 

Samet Altuntaş

 

 Bugün, parti içi demokrasimizin güzel bir anına tanıklık ediyoruz. Bildiğiniz üzere dokuz aday adayı arkadaşımız, Karasu için yola çıkmıştık. Hepimiz Karasu için iyi hizmetlerde bulunmak istiyorduk. Partimiz, İshak Sarı yönünde karar kıldı. Bu süreçte hepimiz genel merkezimizin kararına bağlı kalarak İshak Sarı’nın yanında yer alacağız. Önce Karasu’muz, sonra partimiz için hareket edeceğiz.

 

 

Yakup Ayar

 

Yapılan değerlendirmeler sonucunda, ilçe eski başkanımız İshak Sarı, belediye başkan adayımız oldu Bu süreçte, bizler başta olmak üzere “AK Partiliyim” diyen herkesin desteklerini göstermesi gerekir. Neticede bütün aday adayları, Karasu için güzel hayaller kurmuş ve iyi hedefler belirlemiştir. Burada birliktelik örneği gösteriyoruz. Seçim sürecinde devam ettireceğimiz bu desteğin, seçim sonrasında da süreceğine inanıyoruz.

 

 

Ümit Yaşar Berberoğlu

 

AK Parti, 31 Mart yerel seçimlerinde İshak Sarı ile hazırlanmaktadır. Başkan adayımızın yanında olduğumuzu belirtiyor, canı gönülden başarılar diliyoruz. Geçtiğimiz günlerde ilçemizde yapılan büyük yatırım, Karasu için bir şanstır. Bunun da Karasu’muza kazandırılabilmesi için ilçe halkımızın AK Parti’ye sahip çıkması lazım. AK Parti, nasıl Karasu’ya sahip çıktıysa, bizler de buna karşılık vermeliyiz.

 

 

Yakup Altıntaş

 

Partimizin ve liderimizin gözetiminde yapılan değerlendirmeler sonucu aday olarak seçilen İshak Sarı’nın her zaman destekçisi olacağız. Karasu’da yapılacak çok iş ve getirilecek çok hizmet vardır. Bu konuda kendisine güveniyoruz. İshak Sarı’nın da bu beklentileri yerine getireceğine inanıyoruz.

 

 

İshak Sarı: Birliktelik sürecek

 

Destek ifadeleri karşısında büyük mutluluk duyduğunu belirten AK Parti Karasu Belediye Başkan Adayı İshak Sarı ise, “Aday adayı arkadaşlarımın yanımda olmasından ve onlarla bu yolu yürümekten memnunum. Genel merkezimizin verdiği karar doğrultusunda yola çıktık. Destekleri ile daha da güç buldum. AK Parti siyaseti yapan herkese yakışan ne ise onun en güzel örneğini verdiler. Biz dava ehli insanlarsak eğer, bu tür destek gösterileri de önümüzü açan hareketler olarak karşımıza çıkacaktır. Karasu’ya daha iyi hizmet vermek adına yanımızda olmaları sevindirici bir durum. Seçimden sonra da aynı birlik ve beraberliği devam ettireceğiz. Kendilerinin Karasu ile ilgili proje ve dileklerini de değerlendireceğiz. Bugünden itibaren siyasi çalışmalarımıza hep birlikte başlamış bulunuyoruz. Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.