İlçe merkezinin en işlek caddesi olan Plaj Caddesi’nin Kültür Caddesi ile birleştiği kavşakta çok kez büyüklü küçüklü kaza meydana geldi. Kavşakta yer alan reklam totemleri, sürücülerin defalarca şikayet konusu haline geldi. Reklam panolarının, dönüşlerde, diğer yönlerden gelen araçların görüşünü engellediğini söyleyen sürücüler, kaza sonrası bu totemleri hedef haline getiren sözler sarf etti.

 

YKIN ŞU PUTLARI: Köşe yazısını okumak için buraya tıklayın

 

Geçtiğimiz günlerde bu kavşakta bir kaza daha meydana geldi. Kazada can kaybı ve yaralanma yaşanmaması teselli tarafı olurken, yine maddi hasar oluştu. Sosyal medya hesaplarımızda, Öz Karasu Gazetesi’nde ve Karasu Haberleri İnternet Haber Medyası sitemizde ‘Yıkın Şu Putları’ başlıklı yazıyı defalarca paylaştık ve yetkililerden bu soruna çözüm bulmalarını istedik.

 

Fakat bu ucube reklam panoları, dev boyutlarıyla refüjde durmaya devam ediyor ve çok sayıda kazaya davetiye çıkartıyor. Bu totemlerin olduğu yerde meydana gelecek bir kazada yaşanacak can kaybı veya yaralanmanın hesabını kim nasıl verir bilemiyoruz. Ama dev totemlerin, daha çok kazaya sebep olacağını sürücüler ve çevre esnaf da üzerine basa basa belirtiyor.