Karasu Saklıbahçe’de düzenlenen yemekte eski ilçe başkanları, partinin ileri gelen isimleri, meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Tolgahan Öksüz, gerçekleştirilen dar kapsamlı istişare toplantısında partililere hitaben yaptığı konuşmada çarpıcı açıklamalarda bulundu. 1 Mayıs Salı akşamı düzenlenen toplantıda ilk olarak MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara söz aldı. Kara, milletvekili aday adaylığı sürecinde yaşanılan gelişmeleri ve adayları Tolgahan Öksüz’ün adaylık yolunda parti ile yürütecekleri ortak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kara’nın ardından söz alan Öksüz ise, konuşmasının ardından seçim öncesi ve sonrası hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

 

Birlik zamanı

 

Türkiye’nin bugünkü sorunları ve içerisinde bulunduğu durumu özetleyen bir konuşma yaparak sözlerine başlayan MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Tolgahan Öksüz, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi Türkiye’nin beka sorunu vardır. Yurtiçinden ve yurtdışından ülkemizin gelişimini istemeyen ve yoluna taş koyan güçler vardır. Bu güçlere karşı birlik ve beraberlik içinde olunması gereken zaman da bu zamandır” dedi. Türkiye’nin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün tehlikede olduğu bu dönemde şer ittifaklarına karşı saflarının belli olması gerektiğini dile getiren Öksüz, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Bizim milletvekili olup olmamız mesele değil. Biz, farklı bir milletvekili olmayı hayal ediyoruz. Asil olan sizler vekil olan bizleriz. Sizlere asil olduğunuzu hatırlatacak, vekil gibi hareket edeceğiz. Güçlünün değil haklının yanında olacağız”

 

Adayımız Erdoğan’dır

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin cumhurbaşkanlığı adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirten Tolgahan Öksüz, “Artık Türkiye’de model değişmiştir. Kuvvetler arasında keskin bir ayrılık ortaya çıkmıştır. Yasama ve yürütme kendi işiyle iştigal edecek, koalisyonlara zaman kaybedilmeyecek ve seçim biter bitmez yürütme göreve başlamış olacak. Cumhurbaşkanının da sorumluluğu ve hesap verme yükümlülüğü olacak. Genel Başkanlığı’mızın görüşüyle cumhur ittifakında adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Fakat derdimiz asla kişiler, şahıslar değil, ülkemizin ve milletimizin bekasıdır. İttifaklara bakınız. Biz ülkücülerin derdi ülkemiz! Vatan olmazsa seccadeyi nereye koyup namaz kılacağız? Şer ittifaklarına mı oy atacağız, yoksa üç hilale mi mührü basacağız? Onların derdi belli, o ittifakların derdi ülke ve millet değil” dedi.

 

Bu bir seçim değil

 

24 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimi sadece bir seçimden ibaret görülmemesi gerektiğini belirten MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Tolgahan Öksüz, “Bu sadece bir seçim değil, Türkiye’nin geleceğinin belirlenme meselesidir. Bizler taşın altına elimizi koyduk, bedenimizi de koyacağız. Artık devlet kadrolarında Milliyetçi Hareket söz sahibi olmaya başlamıştır. Devletin damarları temizlenmeye başlamıştır. Gerekli düzenlemeler yapılıyor, rahmetli Başbuğu Alparslan Türkeş’in tüm politikaları, devletin tüm kadrolarında egemen hale geliyor. Biz, kimsenin kuyruğuna takılmış değiliz. Bugün bakınız ki devleti idare eden kim? PKK, çözüm süreci ve sınır ötesi harekatlar ile alakalı kimin öngörüleri ile hareket ediliyor sizce? MHP, bugün olduğu gibi seçimden sonra da ülkemizin geleceğinde ve yönetiminde söz sahibi olacaktır, her ülkücü de ülkesi için görev yapmaya hazırdır” ifadeleriyle sözlerine son verdi.