9-10-11 Ocak 2018 tarihlerinde Karasu’da adeta bir kahkaha tufanı estirmeye hazırlanan Karasu Komedi Oyunları Festivali’ne 16 kişilik dev kadroya sahip ‘Şoför Nebahat’ adlı komedi tiyatro oyunu eklendi. Çiğdem Tunç Tiyatrosu tarafından Karasu’da sahneye konacak olan iki perdelik müzikal komedi oyununda birbirinde ünlü isimler yer alacak. Organizatör Naciye Bahçebaşı, Volkan Medya / Volkan Yıldız ve Karasu Haberleri İnternet Medyası’nın katkılarıyla Karasu’da bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan festival kapsamında birinden profesyonel kadrolara sahip komedi oyunları Karasulu tiyatro severler ile buluşacak.

 

Organizatör Bahçebaşı, “Turnelerindeki programın aksaması nedeniyle 10 Ocak’ta sahne alması planlanan ‘Her Aşk Biraz Komiktir’ isimli oyunu festival programımızdan çıkartmak zorunda kaldık. Bu oyun yerine 16 kişilik dev bir kadroya sahip olan Çiğdem Tunç Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahneye konacak olan ‘Şoför Nebahat’ isimli müzikal oyunu ekledik. Tiyatro severler, bu oyun ile 10 Ocak Çarşamba günü kahkaha dolu bir gece yaşayacak” dedi.

 

Dev komedinin kadrosunda, Çiğdem Tunç’un yanı sıra  Murat Parasayar, Abidin Yerebakan, Sema Aras, Melih Çardak, Deniz Salman, Gökçe Çiçek Özülkü, Onur Sarıaltın, Deniz Değirmenci, Alper Çorumluoğlu, Çağrı Erceber, Melek Karabiber, Derya Yıldız, Savaş Özkartal ve Ezgi Küçük gibi birbirinden tanınmış ünlü isimler yer alacak. Bahçebaşı, “Daha önce satın alınan biletlerde herhangi bir değişiklik yapılmasına gerek yoktur. Tüm biletler, geçerliliğini korumaktadır. Sınırlı sayıda kalan biletler, İspiroğlu Kırtasiye ve Volkan Medya’dan temin edilebilir” diyerek Karasulu tiyatro severlere çağrıda bulundu.

 

 

KARASU KOMEDİ FESTİVALİ'nde Sahne Alacak Oyunlar: