Karasu’da güzelliklerle dolu 5 yıl geçirdiğini belirten Dinç; “5 yılı aşkın süre içerisinde Karasu Belediyesi ve Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu ile uyum içerisinde çalıştık. Bu anlamda kendilerine veda ziyaretinde bulunup beraber yaptığımız çalışmalar için teşekkür etmek istedim. Kocaeli Gebze’de görevde bulunacağım süre içerisinde her zaman Başkanımızı ağırlamaktan mutluluk duyarım” dedi.

 

Ziyaret için Vergi Dairesi Müdürü Dr. Nazife Dinç’e teşekkürlerini sunan Başkan Mehmet İspiroğlu; “Sayın Müdürümüzün Karasu’daki görev süresi içerisinde güzel bir çalışma ortamımız oldu. Kendisini, hem kişilik hem de görev anlayışı olarak her zaman takdir ettik. Karasu’ya güzel katkı ve hizmetleri oldu. Her zaman Karasu halkı ile sıcak ve yapıcı bir iletişim içerisinde oldu. Müdürümüzün Gebze’de de başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Yeni görev yerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Vergi Dairesi Müdürü Dr. Nazife Dinç Başkan İspiroğlu’nun ardından Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Tatlı’yı ziyaret etti. KARGEM ürünlerinden oluşan paketi Dinç’e hediye sunan Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Tatlı; “Değerli Müdürümüz ve çok kıymetli arkadaşım Vergi Dairesi Müdürü Nazife Dinç’in Karasu’dan ayrılması bizleri üzdü. Oluşumumuz olan KARGEM değerli bir ziyaretçisini kaybetti fakat çok kıymetli de bir dost kazandık. Kendisine KARGEM ürünlerimizden hediye ettik. Yeni görev yerinde başarılarının devamını diliyorum” dedi.