Yerel seçim hazırlıkları çerçevesinde çalışmalarına hız verdiklerini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Karasu Kadın Kolları Başkanı Tuba Demet Tiryaki, "Kadınlar güçlensin Türkiye büyüsün sloganı çerçevesinde seçim çalışmalarımıza hız verdik. Bu çerçevede ev ev gezerek kadınlarımızın siyaset konusunda bilinçlenmesini ve Cumhur İttifakı'nın önemini kavramasını sağlıyoruz. Kadınsız bir siyaset düşünülemez" dedi.

 

 

 

Kadınlar güçlenmeli

 

Ülke nüfusunun yarısının kadınlardan oluştuğunu ancak kadınların ısrarla siyasetten uzak kaldığını belirten Başkan Tiryaki, "Kadınlarımız siyasetle sanıldığından çok daha ilgili. Kadınların siyasi olarak bilinçlenmesi ve güçlenmesi toplumun tamamının siyasete katılması açısından önemli. Kadınların güçlenmesi Türkiye'nin güçlenmesi ve temsilde adaletin sağlanması açısından da önemli" ifadelerini kullandı.

 

Çalışmalarımız sürecek

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları olarak seçimlere kadar çalışma tempolarını artıracaklarını da sözlerine ekleyen Tiryaki, "Seçimlere kadar ulaşabildiğimiz kadar kadınımıza ulaşıp Cumhur İttifakı'nın seçimden zaferle çıkması için mücadele edeceğiz. Kadınlar olarak siyasetin şekillenmesinde söz sahibi olmak istiyoruz. Tüm Karasu kadınların gücünü görecek. Seçimden zaferle çıkan Cumhur İttifakı olacak" şeklinde konuştu.