Karasu Belediyesi 32 Evler spor kompleksinde gerçekleşen açılış törenine Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu'nun yanı sıra Karasu’nun spor camiası da katıldı. Karasulu gençlere futbol akademisinin yapılacağı tesislerde Ferit Danışman, Zeki Nalcacıoğlu ve Fikri Yılmaz teknik eğitmen olarak görev yapacak. Teknik sorumlu olarak Samet Soytürk görevlendirilirken, Genel Koordinatörlüğe ise Atilla Bıçakçı getirildi.

 

Hem gençlere hem ailelere hizmet edecek Karasu Belediyesi Spor Kompleksi’nin açılışında konuşan Başkan İspiroğlu, “Yalı Mahallesi 32 Evler mevkiinde inşa ettiğimiz spor kompleksimizde bir adet sentetik futbol sahası, bir basketbol sahası, bir voleybol sahası ve tenis kortu bulunuyor. Soyunma kabinleri ve duşlarıyla eksiksiz bir spor kompleksini gençlerimizin hizmetine sunduk. Ayrıca 35 dönüm üzerine kurulmuş park alanıyla ailelerin de hoşça vakit geçirebileceği bir sosyal yaşam alanı inşa etmiş olduk. Karasu'ya hayırlı olsun” dedi.

 

Akademide başvurularında devam ettiğini ve spor kompleksi içerisinde çalışmalarına başlayan Futbol Akademisi ile ilgili de açıklamalarda bulunan İspiroğlu, “7-17 yaş arasındaki gençlerimizi yetiştirecek olan futbol akademisi tecrübeli hocalarıyla faaliyete başlıyor. Açılış gününe kadar 125 gencimiz kayıt yaptırdı. Kayıt için başvurular şu anda devam ediyor. Buradaki asıl mücadelemiz hem yetenekli hem karakterli gençlerimizin yetişmesidir. İnşallah bu akademiden Karasu’muzun yeni yıldızları yetişecektir. Bunun için maddi ve manevi elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.