KARASU KAYMAKAMI ŞAFAK GÜRÇAM'IN MESAJI:

 

Kaymakam Şafak Gürçam mesajında, “Unutmamalıyız ki sevinçler ve mutluluklar paylaştıkça artar,  üzüntüler ve acılar da paylaşıldıkça azalır” ifadelerini kullandı.“Değerli Karasulular; birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayram’ına millet olarak kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyerek sözlerine başlayan ve “Bayramlar insani, milli ve manevi değerlerin yeniden yeşertilmesi ve hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyan müstesna günlerdir. Kurban Bayramı; cömertliğin, rahmetin ve bereketin bol olduğu, dargınlık ve kırgınlıkların unutulup milletin birbirine her zamankinden daha fazla kenetlendiği ve gönül birliği oluşturduğu dinî bayramlarımızdandır. Toplumumuzda önemli bir yeri olan bu mübarek günlerin bizlere hatırlattığı en önemli unsur; kavga, öfke ve nefret gibi duyguların bir kenara bırakılarak, paylaşım, hoşgörü, kardeşlik ve sevgi gibi duygularının yaşanabilmesine vesile olmasıdır” diyen Gürçam, mesajının devamında şu ifadeleri kullandı:

 

Bayram demek paylaşmak demek

 

“Unutmamalıyız ki sevinçler ve mutluluklar paylaştıkça artar, üzüntüler ve acılar da paylaşıldıkça azalır. Bayram nedeniyle artacak olan trafik yoğunluğundan dolayı Trafiğe çıkacak sürücülerimizin trafik kurallarına uyacağına, bu konuda gereken duyarlılığı azami ölçüde göstereceklerine inanıyor, acı ve hüzünden uzak bir bayram temenni ediyorum. Kamu kurum ve kuruluşlarımızda çalışan değerli mesai arkadaşlarımın, tüm Karasulu hemşehrilerimin Kurban Bayramı'nı kutluyor; barış, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışmayı esas alan nice bayramlar diliyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum”

 

KARASU BELEDİYE BAŞKANI MEHMET İSPİROĞLU'NUN MESAJI:

 

Manevi duyguların bolca yaşandığı bu günlerde, milletimizin birlik ve beraberliği uğruna eşsiz fedakârlıklarda bulunan aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerinin ve gazilerimizin yalnız bırakılmamasına vurgu yapan Başkan Mehmet İspiroğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularının en üst seviyede yaşandığı Kurban Bayramına kavuşmanın sevincini yaşamaktayız. Kurban Bayramı, karşılık beklemeden yapılan iyiliğin ve toplumsal yardımlaşmanın doruk noktasıdır. Bu özel günler, aramızdaki dargınlıkları unutmak ve birbirimize daha sıkı sarılarak kardeşliğimizi pekiştirmek için bir vesiledir” dedi.

 

Temennide bulundu

 

İspiroğlu; “Mübarek Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış, sevgi, kardeşlik, huzur, güven, birlik ve beraberlik getirmesini temenni ediyor, milletimize ve ülkemize huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diliyorum. Milli birlik ve beraberliğin, toplumsal anlayış ve dayanışmanın,  huzur ve hoşgörünün timsali olan Kurban Bayramının,  tek vücut millet olma şuurumuzu güçlendiren bir anlayışa vesile olmasını diler, huzur ve mutluluk içerisinde daha nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle Kurban Bayramınızı en içten duygularımla kutlarım” dedi.