Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ve Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, Öğretmenler Günü nedeniyle 24 Kasım Cuma günü Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Okul eğitimcilerinin öğretmenler gününü kutlayan İspiroğlu ve Turhan’ı, Okul Müdürü Ali Salim ve öğretmenler karşıladı. Öğretmenleri tek tek tebrik eden İsprioğlu ve Turhan, öğretmenler odasında okul eğitimcileri ile uzun uzun sohbet etti.

 

İlk olarak Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, eğitimcilerin öğretmenler gününü kutladı. İspiroğlu, “Okulumuza şehidimizin isminin verilmesinin ardından ilk kez geliyoruz. Hem sizlerin öğretmenler gününü kutlamak hem de okulunuzu ziyaret etmek istedik. İhtiyaçları da yerinde tespit etmek istedik. Eğitimcilik, çok kutsal ve zor bir meslek. Sizlere bu güzel mesleği en iyi şekilde gerçekleştirdiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi. Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde uzun süre müdürlük de yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan ise, “Çalışmalarınızdan ve gayretlerinizden dolayı, siz değerli eğitimci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu güzel günde de hepinizi tebrike diyorum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Dursun, temeli atılacak olan ikinci meslek lisesi hakkında da bilgi verdi. Dursun, “Karasu’nun ihtiyacı olan ikinci meslek lisesinin temellerinin atılma noktasına gelene kadar eski Kaymakam’ımız Şafak Gürçam’ın ve Belediye Başkanımız Mehmet İspiroğlu’nun üstün gayretleri olmuştur. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Mehmet İspiroğlu, KARGEM kursiyerleri tarafından yapılan ahşap bir saati Okul Müdürü Ali Salim’e hediye etti. Okulu ve öğretmenleri adına hediyeyi kabule den Salim, bu özel günde gerçekleştirilen ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ifade etti. Ziyarette, Karasu Belediye Başkan Yardımcıları ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri de hazır bulundu.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR ve VİDEO AŞAĞIDA: