Adatepe Köprüsü yakınlarında traktörüyle birlikte Sakarya Nehri'ne düşerek kaybolan Osman Karakullukçu (72), uzun aramaların ardından bugün bulundu. Karakullukçu'nun naaşı arama kurtarma ekipleri tarafından Hürriyet Mahallesi mevkiinde bulunarak sudan çıkartıldı. Karakullukçu'nun nehre düştüğü yerden yaklaşık 11 kilometre ileride bulunduğu ifade edildi.

 

11 gün önce Sakarya Nehrine düşen ve kaybolan Osman Karakullukçu’nun traktörü, olaydan bir gün sonra nehrin 18 metre derinliğinde bulunmuş fakat Karakullukçu’ya ait bir ize rastlanamamıştı. Sakarya Arama Kurtarma Derneği (SAKDER) ile başlayan arama çalışmaları, AFAD Bursa Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Özel Harekat Arama Kurtarma (JÖAK) ve Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAEK) ile bazı sivil toplum kuruluşlarının da katıldığı arama çalışmaları, 11 gün sonra sonuç verdi. Karakullukçu ailesi ve yakınlarının bekleyişleri, Hürriyet Mahallesi yakınlarından gelen haberle son buldu.

 

Polis ve jandarmaya bağlı dalgıç ekiplerinin arama çalışmaları sırasında Karakullukçu’nun cansız bedenine su altında ulaşıldı. Karaya çıkartılan Karakullukçu’nun cansız bedeni Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.