Karasu’nun giriş ve çıkışındaki orta refüjleri yeşil kimlik ile buluşturan Belediye ekipleri, İlçenin görüntüsüne estetik güzellikler kazandırmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nun ‘Karasu’yu Yeşil Kimliğe Bürüyeceğiz’ sloganı ile verdiği talimatlar sonrası çalışmalarını hızlandıran Karasu Belediyesi Park ve Bahçeler ekipleri ilçe genelinde çiçek dikim çalışmalarına hız verdi.

 

Karasu Belediyesi ekipleri, yaz aylarının kendini tamamen htirmesi ile beraber park ve bahçelerde yaz sezonu hizmetlerine yoğunluk göstermeye başladı. Karasu’yu rengârenk çiçeklerle donatan ekipler, uzayan otların kesimlerine, ilçe genelindeki ağaçlardaki zararlı böceklere karşı ilaçlamalara ve çevre düzenleme çalışmalarına kapsamlı bir şekilde hız verdi.

 

Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; "Bu yıl kış aylarında ilçemiz oldukça yağışlı günler geçirdi. Yağışların ardından havaların ısınmaya başlaması ile beraber tüm alanlarda ki çimler büyümeye başladı. Bununla birlikte Park ve Bahçeler ekiplerimiz bu alanlarda ki düzenleme çalışmalarını aralıksız olarak başlattılar. İlçemizin vitrini olarak adlandırdığımız belirli bölgelere mevsimlik çiçek dikimlerimiz başladı ve titizlikle devam ediyor. Yaz sezonunun kendisini tamamen htirmesi ile beraber Karasu’ya misafirlerimizin geleceğini düşünerek, onlara daha temiz ve daha güzel bir Karasu göstermek için çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızdan daha güzel ve daha temiz bir Karasu için çevre temizliğine karşı daha duyarlı olmalarını rica ediyorum" dedi.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDA: