Sosyal medyada paylaştı

 

Sözde kürdistanı temsil ettiği iddia edilen bez parçası önünde çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Bülent Baca isimli şahısın limanda çalıştığının öğrenilmesi Ülkücüleri harekete geçirdi. Cuma günü öğleden sonra liman önüne gelen Ülkücüler, alana girmek istedi. Daha sonra Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de olay yerine geldi ve Ülkücülere, kişinin iş akdine son verildiği bilgisi verildi. Daha sonra içeri giren Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Şentürk ve MHP Karasu İlçe Başkan Yardımcısı Taşkın Ekşi, iş akdinin sonlandığına şahit olduktan sonra Ülkücüler olaysız bir şekilde dağıldı.

 

 

Tahammül edemeyiz

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, “Konu ile ilgili Liman Sorumlusu Sayın Gökçen Erdem ve Emniyet Müdür Vekili Uğur Demirel çok hassas davranmışlardır. Karasu, hızla büyüyen bir yapıda olsa da bu ülkenin ekmeğini yiyip, suyunu içip, bu ülkeye zarar vermeye çalışanlar, bu ilçede barınamayacaktır. Biz, bu tip insanların bu ilçede ve bu ülkede yaşamasına tahammül edecek yapıda değiliz. Bu duruma tahammül edenlere de anlayış gösterme şansımız yoktur. Ne liman işletmesi ne de Karasu İlçe Emniyeti, bu konuda hassasiyetlerinden ödün verecek konumda değildir ve duyarlı davranmaya devam edeceklerdir” ifadelerini kullandı.

 

 

Erdem: Müsamaha etmeyiz

 

Liman İşletmesi Sorumlusu Gökçen Erdem de Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Münir Ali Kara'yı ziyaret ederek, durumla ilgili bilgi verdi. Erdem, “Bahsi geçen kişi kurumumuzda etkin görevli değildir. İddia edildiği gibi üst düzey bir konumda değildir. Basit bir formendir. Durumun ortaya çıkmasının ardından dakikalar içinde kendisinin iş akdi sonlandırışmış ve şirketimiz ile olan tüm bağları koparılmıştır. Firmamız yıllardan bu yana bu ülkede milyonlarca liralık yatırım yapmış ve binlerce kişiye istihdam sağlayan bir yapıdadır. Bu vatanı sevmeyen kimsenin bu firmada barınma şansı olmamıştır bundan sonra da olmayacaktır. İster aslı olsun, ister aslı olmasın, toplumda infial yaratan herhangi bir duruma izin veremeyiz. Ülkemizin, toplumun ve Karasu'nun ismini lekeleyecek herhangi bir olaya müsamaha göstermeyiz” şeklinde konuştu.