Karasu Kaymakamlığı tarafından, “Ramazan Bayramı tatili nedeniyle; vatandaşlarımızın herhangi bir sorunla karşılaştıklarında gereken kolaylığı sağlamak amacıyla Kaymakamlığımızca çeşitli tedbirlerin alınması kararlaştırılmıştır” şeklinde bir açıklama yapıldı. Karasu’da bayram döneminde hızla artış gösteren nüfusun, beraberinde bazı sorun ve aksaklıkları da getirebileceği hatırlatılırken, ilçede vatandaşların yararına bazı önlemlerin alındığı vurgulandı.


Tatilcilerin ve Karasu halkının mal ve can güvenliğini sağlamak, Ramazan Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için trafik ekipleri tarafından bayram öncesi ve bayram süresince gerekli tedbirlerin alınacağı bildirildi. Bayram öncesi İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde kendi yönlerinden gerekli tedbirleri alarak, çalışmalarını sürdürecekleri ifade edildi.

 

BAYRAM NAMAZI KAÇTA? BAYRAMLAŞMA NEREDE? haberini okumak için buraya tıklayın

GÜRÇAM ve İSPİROĞLU'NDAN BAYRAM MESAJI haberini okumak için buraya tıklayın

VALİ COŞ'TAN BAYRAM MESAJI haberini okumak için buraya tıklayın

 

25 Haziran Pazar günü Ramazan Bayramının 1.günü olması nedeniyle, silah atılma olaylarına karşı emniyet ve jandarma ekipleri gerekli önlemleri alırken, bayram süresince İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı tüm birimlerde 24 saat esasına göre meydana gelebilecek olaylara müdahale için rütbeli personel bulundurulacağı da belirtildi. Ayrıca, bayram boyunca il genelinde yol denetimi ile eğlence mekanlarının denetiminin de gerçekleştirileceği ifade edildi.

 

Bayram döneminde  SEDAŞ İşletme Şefliği’nce elektrik arızalarının giderilmesi için nöbetçi personel bulundurularak halkın mağduriyetinin de önlenmesi için gerekli çalışmaların hazır olduğunu bildiren Karasu Kaymakamlığı, Türk Telekom Şefliği’nce de ilçe bünyesinde arıza ve bakım işleri ile ilgili olarak tüm gün boyunca nöbetçi personel oluşturacağı yönünde açıklamada bulundu.

 

Karasu Kaymakamlığı son olarak, “Belediye Başkanlıkları bayram süresince işlerin aksamadan yürütülmesi için yeterli personel görevlendirilerek İtfaiye, Zabıta, Su İşleri, Temizlik İşleri ve Belediye Danışma servisi 24 saat süreyle görev yapacaklardır. İlçe Müftülüğü kendi mevzuatları açısından gerekli önlemleri alacaktır” diyerek vatandaşın dilek ve şikayetlerini iletmek üzere aşağıdaki telefon numaralarının 24 saat vatandaşın hizmetinde olacağını belirtti:

 

Karasu Belediye Başkanlığı: 0264 718 12 00

İlçe Jandarma Komutanlığı: 0264 718 10 09 ve 156

İlçe Emniyet Müdürlüğü: 0264 718 11 52  ve 154155

İlçe Müftülüğü: 0264 718 11 63

Karasu Devlet Hastanesi: 0264 718 11 43

SEDAŞ Şefliği: 0264 718 12 32

 

BAYRAM NAMAZI KAÇTA? BAYRAMLAŞMA NEREDE? haberini okumak için buraya tıklayın

GÜRÇAM ve İSPİROĞLU'NDAN BAYRAM MESAJI haberini okumak için buraya tıklayın

VALİ COŞ'TAN BAYRAM MESAJI haberini okumak için buraya tıklayın