Karasu – Kocaali yolu (Ankara Caddesi) üzerindeki Çağdaş kavşağından Aziziye’ye giden yol kenarındaki kanalda çekilen fotoğraflar büyük tepki topladı. Kanal kenarına bırakılan yaban domuzu leşinin nereden geldiği veya burada ne işi olduğu öğrenilemedi. Bir yaban domuzuna ait deri parçaları ile başının, bulunduğu yere birileri tarafından mı bırakıldığı yoksa köpekler tarafından mı parçalandığı bilinmiyor.

 

Vatandaşlar, bu çirkin manzarayı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Karasu Belediyesi WhatsApp ihbar hattına da gönderdiklerini belirtirken, “Domuz leşinin sadece derisi ve başı kalmış. Eğer bu domuz buraya kadar indiyse ve köpekler tarafından parçalandıysa tehlikeli bir durumla karşı karşıya kalmışız demektir. Yoksa domuzu vuran birisi tarafından buraya atıldıysa diyecek söz bulamıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber niteliği taşıyan video ve fotoğraflarınızı, sosyal medya hesaplarımızdan mesaj ile veya Karasu Haberleri WhatsApp İhbar Hattı’na gönderebilirsiniz. WhatsApp İhbar Hattı numaralarımız: 0541 686 14 77 ve 0542 232 54 54