Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler ekipleri tarafından, Aşağı Aziziye Mahallesi Doğu Karadeniz Caddesi Karasu Devlet Hastanesi önünde yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulan park, mahalle sakinleri için yeni bir dinlence ve oyun alanı haline geldi. Yapımı tamamlanan park içerisinde çocuklar için farklı oyun alanları tasarlanırken yetişkinler için de spor ve dinlence alanları yer alıyor.

 

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, her mahalleye çocuk parkı ve yeşil alanlar kazandırarak özellikle çocukların doyasıya eğlenecekleri oyun alanlarının sayısını arttırmaya özen gösterdiklerini kaydetti. İspiroğlu, Aşağı Aziziye Mahallesi Doğu Karadeniz Caddesi Karasu Devlet Hastanesi önündeki yeni parkın tamamlanmasının ardından mahalle sakinlerinin aileleri ile birlikte vakit geçirebileceği yeni bir alana daha kavuştuklarını söyledi.

 

Açıklamalarına devam eden Başkan Mehmet İspiroğlu, “Farklı mahallelerimizde büyük emek ve gayretle yeni parklar yapmaya devam ediyoruz. Sosyal alanları arttırarak, yol ve meydan çalışmaları başta olmak üzere mahallemizin birçok ihtiyacını karşılamaya özen gösteriyoruz. Modern ve güvenli oyun üniteleriyle yeni bir parkımızı daha kullanıma açtık. Aşağı Aziziye Mahallesi Doğu Karadeniz Caddesi Karasu Devlet Hastanesi önündeki yeni parkımızı çocuklarımızın ve ailelerimizin sağlıklı ve huzurlu günlerde kullanmasını diliyorum” dedi.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDA: