Projeler görüşüldü

 

23 Temmuz Pazar günü olağanüstü genel kurul ile toplanan Kuyumculluspor’da yönetim değişti. Muhammet Ali İskender başkanlığında görevi devralan yeni yönetimde görev dağılımı da yapıldı. Kurul sonrası bir araya gelen yeni yönetim, Muhammet Ali İskender başkanlığında ilk toplantısını yaparak durum değerlendirmesi ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

Hedeflerimiz büyük

 

Kuyumculluspor'un yeni başkanı Muhammet Ali İskender, yaptığı açıklamada daha güçlü bir Kuyumculluspor için ilk olarak güçlü bir yönetim oluşturduklarını belirtti. İskender, “Önceki yönetimden devraldığımız bayrağı hep birlikte daha iyi yerlere getirmek için çaba göstereceğiz. Emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Hedefimiz büyük, yönetim ile birlikte çok çalışarak Kuyumculluspor’u daha yukarılara taşıyacağız. Özellikle altyapıya önem vererek mahallemizin gençlerine sporu sevdirmek istiyoruz. İlk etapta hedefimiz Kuyumculluspor’a ait saha, tesis ve kulüp binası temin etmek istiyoruz. Bu yolda başarıyı ancak Kuyumcullu taraftarımızın desteği ve yardımsever mahalle sakinlerimiz ile elde edebiliriz” şeklinde konuştu.

 

 

Yönetim ve görev dağılımı

 

Kuyumculluspor’un yeni yönetimi ve görev dağılımı şöyle oldu: Muhammet Ali İskender (Kulüp Başkanı), Oğuzhan Bayramoğlu (Başkan Yardımcısı), Ali İhsan İskender (Genel Sekreter), Eşref Arık (Genel Kaptan), Onurcan Kaymak (Kaptan), Rıdvan İskender (Spor Direktörü), Olcay İskender (Sayman), Muhammed İskender (Tesis Yöneticisi), Burhan Oymacı (Basın Sözcüsü), Mehmet Akif Şeker (Teknik Yönetici ve Öğretici), Selçuk İskender (Gençlik Koordinatörü), Av. Mustafa Cihat İskender (Hukuk Danışmanı), Erdem Aydınoğlu (Gençlik Lideri ve Eğitmeni), Hakan Aydın (Sağlık Personeli) ve Işıtan Demir (Aidat Sorumlusu).