Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya 2.sıra milletvekili adayı Mehmet Emin Kaba, 5.sıra milletvekili adayı Tolgahan Öksüz ve 6.sıra milletvekili adayı Şerafettin Kaya, Karasu’da bir dizi ziyarette bulundu. İlk olarak MHP Karasu İlçe Teşkilatı’na gelen adaylar, burada İlçe Başkanı Münir Ali Kara ve ilçe yönetimi tarafından karşılandı. Çok sayıda partili ve ilçe kadın kollarının da katılımıyla birlikte üç aday, ilçe esnafını ziyaret etti. Sırasıyla Karasu Süt Birliği, Karasu Esnaf ve Kefalet Odası, Karasu Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Nüfus Müdürlüğü’nü de ziyaret eden MHP’li adaylar, ilçe halkı ile uzun uzun sohbet etme fırsatı da buldu.

 

“Türkiye’nin bugün ciddi bir beka sorunu vardır. Beka sorunu söz konusuysa bizlerin derdi şahıslar değil, memleketimizin çıkış yolunun çizilmesidir diyen MHP Sakarya Milletvekili Adayı Tolgahan Öksüz, “Ülkemizin dört bir yanı hainlerle çevrili vaziyette, bizlerin derdi kişiler olamaz. Milliyetçi Hareket Partisi, bu zor dönemde hükümete ve devletine sahip çıkarak; hainlerin, bölücülerin şer ittifaklarına ülkeyi teslim edilmesine göz yumamaz. Cumhur ittifakı ile güçlü bir Türkiye’nin temeli, Sayın Erdoğan’ın başkanlığında güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi vekil çoğunluğu ile sağlanacaktır” şeklinde konuştu.

 

MHP’nin kurulduğu günden beri bu ülkenin sigortası ve güvencesi olduğunu da sözlerine ekleyen Öksüz, “Milliyetçi Hareket Partisi ile Türkiye’nin son yıllarda nasıl bir atılım içerisinde olduğunu hepimiz görüyoruz. Sayın Bahçeli’nin destek verdiği bir devlet ile hiçbir kuvvet uğraşmak istemez. Bu nedenle kirli oyunlar ne MHP’nin üzerinden ne de ülkemizin üzerinden eksik olmaz. Sizlerin de oyları ile Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı altında MHP’li vekil çoğunluğu ile bir meclisten oluşan devlet yönetimimizin nasıl güçlü bir Türkiye’nin temellerini atacağını düşünebiliyor musunuz? 25 Haziran sabahı, tüm dünya güçlü Türkiye’yi görecektir” diyerek sözlerini tamamladı.