Pazartesi günü Kıyı Restorant’ta bir araya gelen Karasu mahalle muhtarları, iftar sonrasında mahallelerinin sorunlarını dile getirme fırsatı buldu. Muhtarlar, sorun ve taleplerini Karasu Kaymakamı Aziz Mercan'a, Belediye Başkanı Mehmet Ispiroğlu'na, Garnizon Komutanı Ahmet Tevfik Altunel'e aktardı. İlçe protokolü tarafından da sorunların çözümü için fikir alışverişinde bulunuldu ve çözüm yolları tartışıldı. Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, iftar sonrasında yaptığı açıklamada “Karasu’muzun mahalle muhtarı bizler için önemlidir. Sorunları elbette ki vardır. Bizler de bu sorunların çözümü için el birliği ile çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi

 

 

Karasu Kaymakamı Aziz Mercan ise yaptığı konuşmada, “Muhtarlarımız sorunu bizlerin de sorunudur. Birliktelik halinde mahallerimizdeki sorunlar yavaş, yavaş çözüme kavuşacaktır. Muhtarımızın yeri bizler için ayrıdır. Mahallelerinin, mahalle halkının sorunlarını birinci ağızdan bizlere muhtarlarımız iletmektedir. Biliyoruz ki kolay bir mesleğe sahip değilsiniz. Sorunların en acilinden çözüme kavuşması birliktelikten geçmektedir” dedi.

 

 

Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, iftar programında emeği geçen Osmanlı Fındık sahibi Osman Evli'ye teşekkür etti. Topaloğlu “İnanıyoruz ki sorunlarımıza çözümler bulunacaktır. İftar programına katılarak bizleri onurlandıran Karasu Kaymakamımız Aziz Mercan' a, Karasu Belediye Başkanımız Mehmet Ispiroglu'na, Karasu Garnizon Komutanımız Ahmet Tevfik Altunel'e, İlçe Emniyet Müdürümüz Uğur Duman'a, Müftümüz Mustafa Aydın'a ve Osman Evli'ye sonsuz teşekkür ederim” dedi.

 

HABER: Ayşenur Elmacı