Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel eğitim sınıfını ziyaret eden Karasulu genç müzisyenler, 3 Aralık Pazar günü düzenlenen konserin gelirini bu sınıfa bağışladı. Konseri organize eden Yunus Kısa ve Karasulu gençler, özel eğitim sınıfı öğrencilerine de sınıf içerisinde mini bir konser verdi. Karadeniz müzikleri ve horon ile doyasıya eğlenen engelli öğrencilere, öğretmenleri de eşlik etti. Mehmet Yavuz, özel eğitim sınıfı öğretmeni Güneş Köse ve öğrencilere birer çiçek takdim ederken, konser gelirini de Okul Müdürü Canan Başaran’a teslim etti.

 

Etkinlikte genç müzisyenleri ve öğrencileri yalnız bırakmayan Karasu Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, gerçekleştirilen etkinliğin son derece olumlu ve anlamlı bir örnek teşkil ettiğini ifade etti. Özel eğitim sınıfı öğrencileriyle bir süre sohbet eden Turhan, “Hayat, bu tür etkinlikler ile anlam kazanıyor. Başkasının sorunlarını anlamaya çalışan ve onların yanında olan herkes, gerçek birer insandır. Bu tür örnek etkinliklerin devamını diliyor ve emeği geçen başta genç müzisyen arkadaşlarımız olmak üzere maddi ve manevi destekçilere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Okul Müdürü Canan Başaran ise, “Gerçekleştirilen konser için gençlere teşekkür ederiz. Bu güzel ziyaret ve etkinlikle, özel eğitim sınıfı öğrencilerimizin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Öğretmenlerimiz eşliğinde onların horon oynaması ve eğlenmesi bizler için hiçbir şeye değişilemez bir mutluluk” şeklinde konuştu. Organizatör Yunus Kısa, “Bizler, engelli kardeşlerimizi birkaç saat de olsa eğlendirebildiysek ne mutlu. Bizlere gösterdikleri ilgi ve yakınlıktan dolayı çok mutlu olduk. Değerli eğitimcilerimize, okul müdürümüze ve İlçe Milli Eğitim Müdürü’müze, bize bu fırsatı verdiği için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDA: