Karasu Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencisi Kadir Şentürk için bir destek konseri düzenleyen Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi öğrencileri, topladıkları 7 bin lira nakit desteği, Kadir Şentürk’ün babası Şenol Şentürk’ün hesabına yatırdı. Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun, Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Güven, Müzik Öğretmeni Tahir Gök ile Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali Salim, Kadir Şentürk’ün evini ziyaret ederek, öğrencilerin topladığı maddi desteği baba Şenol Şentürk’e verdi.

 

15 Ekim Pazar günü saat 13:00 ve 17:00’da iki seans olarak yapılacak destek konserinin gelirinin tamamını Kadir Şentürk’ün ameliyatı için kullanılacağını belirten Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi öğrencileri Yunus Kısa ve Enes Felek, “Bu konseri, arkadaşımıza destek olmak için ve onun yalnız olmadığını kendisine htirmek için düzenleyeceğiz. On gündür, 17 arkadaşımızla birlikte yoğun bir şekilde çalıştık. Biletlerimizin hepsi tükendi. Konser günü de bilet satışımız olacak. Bize maddi destek veren herkese, bizimle çalışan okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü’nden arkadaşlarımıza, müdürümüz İsmail Güven’e ve konsere öncülük eden müzik öğretmenimiz Tahir Gök’e teşekkür ederiz” dedi.

 

 

KADİR İÇİN KONSER: Haberi okumak için buraya tıklayın

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun, “Gençlerimiz, örnek bir duyarlılık gösterdiler. Bizler de Valilik kanalıyla Sakarya genelindeki okullarımızda yardım kampanyası başlattık. Allah’ın izniyle ihtiyaç duyulan miktar toplanacak ve Kadir Şentürk sağlığına kavuşacaktır. Gençlerimizi tebrike diyor, destek veren herkese de teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Güven ise, “Öğrencilerimiz, arkadaşları için hem maddi hem de manevi bir destek kampanyası başlattı. Maddiyattan çok bu durumlarda manevi destek önemlidir. Yoğun bir çalışma sonucu Kadir kardeşimiz için 7 bin liralık bilet satışı yaptılar. Konser etkinliği, Kadir için de bir moral motivasyonu olacak. Kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Kadir Şentürk için gerekli olan ameliyat parasının 102 bin lira olarak belirtildiğini söyleyen baba Şenol Şentürk, “Yaklaşık 50 bin liradan fazla para toplandı, ameliyat için az bir miktar kaldı. Kadir’in morali, verilen desteklerle ve yapılan ziyaretlerle şu an en üst seviyede. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Kadir’in ameliyat masrafları için ilk etapta 65 bin TL toplamda ise 102 bin TL’ye ihtiyaç var. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar, Finansbank şubelerinden, babası Şenol Şentürk’e ait TR79 0011 1000 0000 0055 9093 04 numaralı IBAN numarasını kullanarak yardımda bulunabilirler.

 

HABERE AİT VİDEO: