Açılış kurdelesini Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Karasu Belediye Başkan Yardımcıları Savaş Sancaktar ve Yakup Gençbay, MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu ve davetlilerle birlikte kesen Özmen Marketleri Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özmen, beşinci şubelerini hizmete açmaktan gurur duyduğunu belirtti.

 

500 m²’lik şubesiyle Karasu Belediye binası yanında ilçedeki en büyük şubesini hizmete açan Özmen Marketleri’nin ilk etapta dört, yakın zamanda da iki şubeyi daha hizmete açacağı öğrenildi. Kurdele kesimi öncesi bir konuşma yapan Hüseyin Özmen, “Şubemizin hayırlı olmasını ve hepimiz için bereketli olmasını diliyorum. Özmen ailesi her geçen gün büyüyor ve bu aileden olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam ise, “Karasu’da son yıllarda hızla açılan ve toplamda 100’e yakın şubesi bulunan ulusal marketlerin yanında, Karasu’nun bir öz evladı olan ve ilçemizin yerli markası olan Özmen Marketleri’nin on şubeyle hizmet verecek olması ilçemiz için gurur vericidir. Ulusal marketlerle rekabet içinde olan yerli marketimizin, ilçemiz halkı tarafından da tercihe dilmesi gerektiğini düşünüyorum, hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Açılış sonrası ilk alışverişi Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam yaparken, açılış töreninde davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Animasyon ekibinin gösterileri ile Mehter dinletisi, davetliler tarafından ilgiyle izlendi. Açılış sonrası Karasu’ya şehit haberinin gelmesi üzerine, 26 Mayıs Cuma günü ve sonrasından açılışı yapılması planlanan dört şube açılış törenlerinin tamamını iptal ettikleri belirtildi.

 

AÇILIŞ TÖRENLERİNİ İPTAL ETTİ haberi okumak için tıklayınız