İnönü İlkokulu Fotoğrafçılık Kulübü tarafından oluşturulan ve koordinatör öğretmenler Sultan Evirgen, Nilgün Engin Yurdasucu ve Zeynep Atan Akdeniz öncülüğünde 150 öğrenci tarafından hazırlanan fotoğraf sergisi, 24 Mayıs Perşembe günü okul bahçesinde ziyaretçilerinin beğenisine sunuldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, bazı okul müdürleri, çok sayıda veli ve öğrenciler tarafından gezilen fotoğraf sergisi oldukça beğeni topladı. Sergide yer alan fotoğrafların, öğrenciler tarafından çekildiği öğrenildi.

 

 

Sergiyi uzun süre gezen ve fotoğrafları tek tek inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, “Öğrencilerimiz, yıl boyunca yaptıkları çalışmayı, böyle güzel bir sergi ile bizlerin karşısına çıkartmaları büyük bir başarı. İlkokul çağındaki çocukların bu proje ile kendilerine olan özgüveni ve başarıları artmaktadır. Emeği geçen herkesi tebrike derim” ifadelerini kullandı.

 

Okul Müdürü Salim Uğurlu, “Öğrencilerimize çevre bilincini aşılamak, yaşadığı çevrenin güzelliklerini ve varsa sorunları tespit etmek istedik. Çocuklarımız, son derece başarılı bir çalışma ortaya koydu. Çevrelerindeki güzellikleri veya sorunları güzel bir şekilde fotoğraflamayı başardılar ve ortaya bu güzel sergi çıktı. Kulübümüzün çalışması bu sergi ile amacına ulaştı. Seneye bu çalışmayı ilçe genelinde bir fotoğraf yarışmasına dönüştürmeyi hedefliyoruz. Emeği geçen eğitimcilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim” dedi. Okul bahçesindeki fotoğraf sergisi gün boyu ziyaretçilerini ağırlarken Okul Müdürü Uğurlu, ziyaretçilerle tek tek ilgilenmeyi de ihmal etmedi.