Mahalle muhtarlarıyla yapılan toplantıda talepler değerlendirilerek, Karasu Belediyesi tarafından yapılacak çalışmalar görüşüldü. Toplantıda muhtarların taleplerini dinleyen Başkan İspiroğlu, yaz döneminde yapılacak hizmetler ve projeler hakkında bilgi verdi. Başkan İspiroğlu; “İnanıyoruz ki, siz değerli Muhtarlarımızın güven ve desteğiyle Karasu’muzu, Sakarya’nın yükselen değeri yapacak, Karasu’da yaşam standardını çok daha yükseklere taşıyacağız” şeklinde konuştu. 

 

Toplantının kapsamı ve amacıyla ilgili açıklamada bulunan İspiroğlu; “Belediye olarak ilçemizi daha da yaşanabilir kılmak amacıyla alt yapı, eğitim, sanat, spor, kültür gibi pek çok alanda atılımlar yapıyor, sizlere beklentilerinizin ötesinde bir hizmet sunmaya çalışıyoruz. Bugüne dek yaptığımız faaliyetler, bundan sonra da artırarak yapacağımız faaliyetlerin kanıtıdır. Bilindiği üzere İlçemiz merkezinde SASKİ’nin başlattığı altyapı hizmetleri ve daha öncesinde de Doğalgaz çalışmaları kullanım alanlarımızın birçoğunun deforme olmasına neden olmuştu. SASKİ İlçemiz genelinde altyapı çalışmalarına bir yandan devam ederken diğer yandan da bitirmiş olduğu alanlarda ki hizmetlerinin test çalışmalarını sürdürüyor.  Geçtiğimiz yaz döneminde SASKİ tarafından teslim aldığımız yollarımızın genelini asfalt ile buluşturduk. Bu yaz ise bu çalışmalarımızı arttırarak asfalt olmayan hiçbir cadde ve sokak bırakmayacağımızı özellikle belirtirim” dedi.

 

Muhtarların taleplerini tek tek değerlendiren Başkan İspiroğlu; “Allah’ın izniyle siz değerli Muhtarlarımız ile birlikte çok daha iyi işler yapacağız. Mahallelerimizi ve İlçe merkezimizi daha modern bir hale getireceğiz. İnanıyoruz ki, sizlerin de güven ve desteğiyle Karasu’muzu, Sakarya’nın yükselen değeri yapacak, Karasu’da yaşam standardını çok daha yükseklere taşıyacağız. Marmara’nın yükselen değeri ilçemizi daha ilerilere taşımak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.