3.Lig’de oynadı

 

BAL’da bu yıl ilçemizi temsil edecek olan Karasuspor, sezon öncesi son transferleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 3.Lig’de forma giyen ve İstanbulspor’dan kiralık olarak Ankara Demirspor’a verilen Server Yılmaz, Karasuspor ile anlaşma sağladı sarı-kırmızılı renklere dahil oldu. Bucaspor’un altyapısında yetişen ve futbol hayatına Bucaspor’da başlayan Yılmaz’ın, 3.Lig’de başarılı bir tablo çizdiği belirtildi.

 

Kampa giriliyor

 

Karasuspor Kulüp Başkanı Hasan Özkan, “Server Yılmaz ile forvet mevkiimize önemli bir takviyede bulunmuş olduk. 3.Lig’de top koşturan Yılmaz’ın Karasuspor’a katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi. Özkan ayrıca, her şeyi Karasuspor için yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini belirterek, “30 Temmuz’da sezonu açmayı hedefliyoruz. 14 Ağustos’ta Kartepe’ye giderek kampa gireceğiz Gerekli görüldüğü taktirde renklerimize bir isim daha katacağız ve transfer defterini bu yıl için kapatacağız” şeklinde konuştu.

 

İş adamlarına teşekkür

 

Karasuspor’a desteklerinden dolayı eski başkan ve iş adamı Yılmaz Ekşi, İsmail Sivişoğlu, Yılmaz Ülker, Ömer Yavuzyiğti ve diğer iş adamlarına teşekkürlerini sunduklarını ifade eden Karasuspor Kulüp Başkanı Yılmaz Ekşi, “İş adamlarımızın destekleriyle kulübümüz başarıya koşacaktır. Sadece maddi destek değil, büyük Karasuspor’un manevi desteği ile başarı gelir. Taraftarımızın, bizleri yalnız bırakmamasını istiyoruz. Destek olan herkese teşekkürler” diyerek sözlerini tamamladı.