Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, bu yılki 10 Kasım Atatürk’ü Anma törenlerinde görev alan komite üyelerini, özverili çalışmalarından dolayı birer başarı belgesi ile ödüllendirdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, Şube Müdürleri Fikret Güldemir, Ahmedlatif Şahin ve Halil Dursun, Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Enver Coştur ile çeşitli okullarda öğretmenlik yapan Mahmut Kurt, Ebru Kır, Banu Toktamış, Mehmet Tahir Gök, Ayhan Köse, Çiğdem Dural, Mustafa Çolak ve Yasemin Koç, program boyunca özverili bir çalışma ortaya koymaları nedeniyle başarı belgesine layık görüldü.

 

Kaymakam Aziz Mercan, belge töreni öncesi yaptığı konuşmada, “10 Kasım törenleri süresince yakalım olduğumuz uyumlu havayı, diğer programlarımızda da devam ettirmek istiyoruz. Bazı konularda eleştirel yaklaşım gösterebiliyoruz. Eleştirilerimizi her zaman işleme koymuyoruz, fakat takdirlerimizi her zaman işleme koymaktan yana olduğumuzun bilinmesini isteriz. Karasu Kaymakamlığı olarak, bu başarılı ve özverili çalışmanızı başarı belgesi ile ödüllendirmeyi uygun gördük. Görev alan tüm eğitimcilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Mercan, bir süre vekaleten yürüttüğü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevi boyunca gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Dursun’a teşekkür etti. Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Adem Kotoman’a ise Sakarya Valiliği tarafından verilen üstün başarı belgesini de takdim eden Kaymakam Mercan, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun belge üzerinde yazılı mesajını da okumayı ihmal etmedi.