Ziyaretlerde okul, veli ve öğrenci üçgeninin eğitimde çok önemli olduğunu anlatan Kuyumcullu Şehit İsmail Hakki Yılmaz Ortaokulu Müdürü İlhan Garip, okula gelen her öğrencinin bir değer olduğunu, bu değerler ne kadar güzel işlenirse ülkemizin ve milletimizin geleceğinin aydınlık olacağını belirterek “Bizim çocuklarımız her şeyin en iyisine layıktır” dedi. Öğretmenler kurulunda, okuldaki eğitimin daha iyeye götürülmesi için böyle bir karar alındığını belirten Garip, çalışmaya katılan ve bunun için ziyaretlerde bulunan tüm öğretmenlere verdikleri destek için teşekkür etti.

 

Okul Müdür Yardımcısı Volkan Özaydın, “Öğrencileri evlerinde ziyaret etmek, onların dünyalarına girmek çok güzel bir duygu. Her öğrencinin ev hali bizim için çok önemlidir. Bu güne kadar toplam 8. Sınıf öğrencilerimizi evlerinde ziyaret ettik. Hedefimiz, okulumuzun tüm öğrencilerini tek tek ziyaret etmek. Yaptığımız her ziyarette aileler bizleri karşılarında görünce fazlasıyla memnun oldu. Okulumuzda görev yapan tüm öğretmenlerle ortak yürüttüğümüz bu çalışmalar bir bakıma tüm öğretmenlerin de birlikte uyum içinde hareket edebildiğini gösteriyor” ifadelerini kullandı.

 

Öğrenci velilerinden Gökhan Ak ise, “Okul müdürümüz, müdür yardımcımız ve öğretmenlerimizin evimize yapmış oldukları ziyarette öğretmenlerimiz ile okul dışında da iletişimde bulunarak kızımın okuldaki durumunu her açıdan daha detaylı bir şekilde göz önünde tutularak öğrendim. Kızımın başarısını arttırmam için yapmam gerekenleri, onun için doğru çalışma şeklini konuşarak derslerine en iyi katkıyı yapacak yöntemi belirledik. Bu tarz ziyaretler ilk kez yapılmakta ve bunu gerçekleştiren okul müdürümüz İlhan Garip ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederim. Ziyaretlerin devam etmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Okul öğrencilerinden Murya Yılmaz, “Okul müdürümüz öncülüğünde evlerimize yapılan ziyaretlerin sonucunda okulumuz öğretmenlerinin bizlere verdikleri değerin boyutunu kavramış olduk. Öğretmenlerim ile karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunmak beni fazlasıyla mutlu etti. Bu ziyaretlerin tekrarlanması taraftarıyım” dedi.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR: