Karasu’nun, Türkiye’nin yıldızı parlayan ilçeleri arasına girdiğini kaydeden Başkan İspiroğlu,  2017 yılını hizmetlerle dolu bir yıl olarak tamamladıklarını söyledi. İspiroğlu; “İlçemiz hem Belediyemizin hem de Hükümetimizin vizyon projelerinin bulunduğu ve coğrafi konumu nedeniyle de bir hayli şanslı ilçelerimizden biri.  Karasu’da bir kısmı fiilen yürümekte olan, bir kısmı ise planlama ve araştırma aşamasında olan bu vizyon projelerimizle İlçemizi geleceğe taşıyoruz” dedi.

 

2018 yılına da büyük bir proje ile hazırlandıklarını kaydeden Başkan Mehmet İspiroğlu; “Bugüne kadar halkımız odaklı çalışarak vatandaşlarımızın gönlüne dokunacak hizmetler ürettik. Geçmiş yıllarda halkımızın hizmetine sunduğumuz park alanlarımız, sosyal tesislerimiz ve donatı alanlarımız büyük ilgi gördü. Bugün ise büyük bir projenin hayata geçireceğimizin müjdesini veriyoruz. Yassıgeçit mahallemizde, ülkemiz standartlarında olan ve her kesime hitap edecek doğal yaşam merkezinin tüm altyapı çalışmalarını tamamladık. Üç boyutlu görsellerimizle vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz” dedi.

 

Yassıgeçit Doğal Yaşam Merkezi’nin genel yapısını anlatan İspiroğlu; “Başta da ifade ettiğimiz gibi bu alanımız her kesime hitap edecek kalitede. Danışma, güvenlik birimi, bekleme salonu, satış üniteleri, organik ürünlerin ve atölyelerde üretilen eserlerin satışa sunulduğu yerler, çeşitli aktivitelerin uzman eğitmenler eşliğinde yapıldığı alanlar, doğal kamp alanları, gece ve gündüz etkinlik alanları ile yürüyüş koridorları, dinlenme ve piknik alanları, gözetleme kulesi, binek ahırı ve bisiklet yoluyla bu alanın Karasu’ya büyük değer kazandıracağı kanaatindeyim. Şimdiden hayırlı olmasını dileyerek 2018 yılını da yine çok çalışarak ve üreterek geçireceğimizin altını çiziyorum” ifadelerine yer verdi.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR: