Karasuspor şampiyon olup BAL ligine yükseldi.

Karasu eski belediye başkanlarımızdan Selahattin Tatlı vefat etti.

Kırklareli Pınarhisar Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı Karasu Kaymakamı olurken mevcut kaymakam Aziz Mercan ise Yalova Vali Yardımcısı oldu.

Karasu Belediyesine ait Hayvan Barınağında skandal görüntüler ortaya çıktı.

Yenimahalle’de balıkçıların yıllardır dile getirdiği Mendirek projesinin bir bölümü tamamlandı.

Eski Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu kendi adına 684 bin liralık sahte senet düzenlendiği gerekçesiyle Cumhuriyet Savcılığına suç duyurunda bulundu.

Deva Partisi Karasu Kurucu İlçe Başkanı Abdullah Çatalbaş oldu.

Adatepe ve Konacık Mahallelerinin yerleşim alanlarını da kapsayan bir kısmı Maden Arama Sahası olarak ihaleye çıkartıldı.

2019 yılında Maden Deresinde meydana gelen sel felaketi sonucunda yıkılan iki köprü ve derenin ıslah çalışması üzerinden bir yıldan fazla zaman geçmesine rağmen yapılamadı. Bunun için devletten gelen paranın ilçenin başka yerlerine asfalt çalışması olarak harcandığı söyleniyor.

İyi Parti Karasu İlçe Başkanı Bahattin Topal Sakarya il yönetimine girdi. İyi Parti'nin üçüncü ilçe başkanı ise Hasan Sarıoğlu oldu.

Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı Türker Tetik siyasi baskılar sonucu istifanın eşiğinden döndü.

Karasu ilçe merkezinde yapılan otoparklar nedeniyle yol kenarlarına araç park alanları ciddi derece azaltıldı. Karasu tarihinin en büyük park ve trafik sorununu yaratmış oldular.

Sakarya Valiliği tarafından Acarlar Longozunda 12 milyon liralık bir proje başlatıldı.

Eski devlet hastanesinin yıkılmasına ve yerine okul yapılmasına karar verildi.

11 mahallede sokakta sigara içme yasağı getirildi.

Karasu girişinde bulunan beton blok gibi görünen demiryolu ayağı belediye tarafından yıkıldı.

Korona virüs nedeniyle Hürriyet Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Denizhan vefat etti.

Karasu İhsaniye Mahallesi eski muhtarı ve CHP Karasu İlçe Örgütü eski yöneticilerinden olan Bülent Ülkü sosyal medya paylaşımları için 18 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Burgerking, Tavuk Dünyası, Penti, Karaca, Mavi, Gratis, Koçtaş Fix gibi kurumsal markalar Karasu' da hizmet vermeye başladı.

Ortaköy Mahallesi, 9 aylık Koronavirüs mücadelesi süresince hiç vaka görülmeyen mahalle olarak 2020 yılında Karasu tarihine geçti.

Karasu' da 2019 yerel seçimlerine birlikte giren Akp ve Mhp' nin arası seçimden sonra gitgide açıldı ve kopma noktasına geldi.

Arifiye-Karasu arasında on yıl önce ihalesi yapılan 320 milyon liralık Demiryolu projesine bir metre ray döşenmeden 825 milyon lira ödendiği ortaya çıktı.

Karasu ve diğer kuzey ilçelerinin de istediği Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) kampüsünün nereye kurulacağı halen daha belli olmadı.

2020 yılında ilçemizde 582 vatandaşımız vefat etti.

Söğütlü gişelerden İstanbul’a kadar uzanan Kuzey Marmara Otoyolu tamamlandı. İki gişe arası 48 lira olarak ücretlendirildi.

Mehmet İspiroğlu döneminde 46 milyon lira kredi çekilmişti. Yaklaşık 64 milyon lira olarak geri ödenecek olan bu kredi İshak Sarı döneminde müthiş bir kıvrak zekâyla yapılandırıldı. 20 yılda 142 milyon lira olarak geri ödenecek!

2021 yılının ilçemize ve ülkemize sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.