Astrolojik gündemleri takip ediyorsanız 2021 yılı için genel olarak sert geçeceğini duymuşsunuzdur. Bu zorluklar illaki bizim gelişmemiz için olacak, yani çaba gösteren için tünelin sonunda ışık var. Ama şimdi biraz da güzel şeylerden bahsedelim.

2021 yılındaki tutulma aksları bize aşkın habercisi olabilir mi?

Ay ve güneş tutulmaları her 6 ay da bir tekrar eder ve yaklaşık 18 ay boyunca aynı iki burç üzerinde tutulurlar. Bu tutmalar bizim için gündem konularını belirlerler. Bu yıl boyunca tutulmalar Yay ve İkizler burcunda olacak.

Ay düğümleri

Astrolojide tutulmaların olduğu akslarda Ay düğümü denilen noktalar bulunur. Bunlar Kuzey ve Güney Ay düğümü olarak ikiye ayrılıyor. Güney Ay düğümünün bulunduğunu burç bırakmamız gereken özellikleri bize anlatırken, Kuzey ay düğümünün bulunduğu burç ise gitmemiz gereken yerin özelliklerini bize anlatır.

Bu yıl boyunca Güney Ay düğümü Yay burcunda olacak Kuzey ay düğümü ise İkizler burcunda olacak. Yanı bizi teklik enerjisinden ikilik enerjisine getirecek.

Şimdi bu iki burç bize ne anlatıyor ona bakalım.

En genel anlamıyla Yay burcu tekliği İkizler burcu ikiliği anlatır. Yay burcu tek olmayı, özgürlüğü, ateş elentinden dolayı da eyleme geçmeyi, ani karar vermeyi anlatır. Yay burcu özelliği taşıyan kişiler genellikle geç evlenirler ya da hiç evlenmezler. Çünkü özgürlük ve bireysellik onlar için olmazsa olmazdır.

İkizler burcu ise iletişimi anlatır. Haberleşme, bilgiyi yayma, bilgi alışverişi, muhabbet etmeyi anlatır. Bilginin saklı hali değil de bir diğer kişiyle paylaşıldığında ki güzelliği anlatır. Aynı zamanda kişinin ruh eşi ve ikiz ruhu ile olan bağlantısı anlatıyor. Kuzey ay düğümü yani gitmemiz gereken yer ikizler burcunda olduğu için kişinim ruh eşini veya ikiz ruhunu bulması için gökyüzü çok güzel görünümler yapacak.

2020 Aralık ayında ve 2021 Haziran ayında olacak tutulmalarla ruh eşi konuları başlangıç yapacak ve sene sonuna kadar netlik kazanmış olacak.

Özellikle yükselen burcunuz Kova, Aslan, ikizler ve Yay burcu ise Ruh eşi ve ikiz ruh yolculuğu konusunda oldukça şanslı etkiler alacaksınız. Eğer bu burçlarda değilseniz üzülmeyin astroloji haritanızda aşk ve evlilik evinizi yönetici gezegenleriyle açı yapıyor olabilir. Haritanızı bilmiyorsanız benden danışmanlık alabilirsiniz.

Aşk ve muhabbet dolu bir 2021 yılı dilerim.