28 Şubat 1997 de tek farkları biraz dindar olmak olan insanlara yapılan zulüm ve haksızlıkların 24. Yılındayız. Kendilerini bu milletin çok üstünde gören bir güruh, devletin kolluk kuvvetlerini kullanarak büyük bir barbarlığa imza attılar.

Sadece namaz kılıyor ya da başı örtülü yada eşinin başı örtülü diye; "irtica" suçlamasıyla, 1635 kişi Yüksek Askeri Sura (YAŞ) kararlarıyla Türk Silahlı Kuvvetlerinden atıldı. 11 bin öğretmen istifa ederken, 3 bin 527 öğretmenin görevine son verildi. 71 kaymakama meslekten el çektirilirken, 210 vali/kaymakam hakkında rapor tanzim edildi. Ve daha benzer pek çok hak ihlali ve binlerce atılan işçi-memur…

Merve Kavakçı, 1999 yılında Fazilet Partisi'nden milletvekili seçildi ancak başörtülü olduğu için Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) yemin etmesine izin verilmedi.

Üniversite sınav puanlarının hesaplanmasında katsayı uygulamasına geçilerek, İmam hatip lisesi mezunu öğrencilerin puanları düşürüldü. Bu uygulama nedeniyle, bu okullardan mezun öğrenciler hak ettikleri hiçbir fakülteye giremedi. Girebilenler de ikna etme odalarında büyük baskılara maruz kaldı. Bu baskıyı yapanlar daha sonra CHP tarafından milletvekilliği gibi makamlarla mükâfatlandırıldı.

Yeşil sermaye diye, Anadolu’da yeni yeni üretime geçen pek çok şirket çeşitli baskı ve oyunlarla iflas ettirildi yada kapattırıldı.

İsrail zulmü oyunda protesto edildi diye tiyatro ekibine onlarca yıl hapis cezaları verildi.

28 Şubat surecinin sebep olduğu toplam ekonomik zararın en az 381 milyar dolar olduğu ifade edildi. Bu süreç ve sonrasında gerçekleştirilen başarısız ekonomi politikaları, 2001 krizinin kapısını araladı.

Ve daha neler, neler…

“İRTİCA ELDEN GİDİYOR”… Tek gerekçe bu idi.

Bu barbarlıklar yapılırken hukuk, adalet, inanç hürriyeti vs. diye konuşan insanlar yer yarılıp yerin dibine girdi.

Ve sonuç; Bu süreç bin yıl devam edecek diyenler on sene içinde hesap vermek üzere bu milletin mahkemelerinde yargılanmaya başladı. Çünkü bu milleti tanımıyorlardı.

AK Parti yirmi yıldır iktidarda. Laikliğe ne zarar geldi. İrtica nere gitti. Ama amaç başka tabi Adamların sermayesi bu

Arkalarında malum dış güç