-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Karasu Yalı Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde ikamet eden Özdoğan ailesi, Cuma günü yaşamına son veren oğullarının acı haberiyle kahroldu. Edinilen bilgiye göre iki ay önce Manisa Kırkağaç’taki askeri birliğine katılan 22 yaşındaki Nurkan Özdoğan, girdiği bunalım sonucu yaşamına son verdi.

Acı haber, Sakarya Alay Komutanlığı tarafından sağlık ekipleri eşliğinde Cumartesi günü Özdoğan ailesinin Karasu’daki hanelerine giderek verildi. Baba Veysi Özdoğan ve ailesi, acı haberi ile yıkıldı. Nurkan Özdoğan’ın arkadaşları da haberi alır almaz acılı ailenin yanına koştu.

Özdoğan’ın ölümünden saatler önce ve birkaç gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar da dikkat çekti. Sosyal medya hesabında yer alan “hayat artık beni değil sizleri ilgilendirir 26.03”, “aşırı muhteşem hatalar yapıyorum yine”, “ölesiye ölesiye özledimm” ve “az önce psikolojim ile vedalastikk” gibi ifadeler dikkat çekti.

ACI HABER AİLEYE BÖYLE VERİLDİ (izle):

ACI HABER AİLEYE BÖYLE VERİLDİ (fotoğraflar):

NURKAN ÖZDOĞAN'IN SON PAYLAŞIMLARI: