-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Edinilen bilgiye göre kaza Cumartesi günü saat 20:00 sıralarında Düzce’nin Akçakoca ilçesinde meydana geldi. Fuat Karagöz idaresindeki 14 AAY 823 plakalı araçla karşı istikametten gelen otobüs çarpıştı. Sakarya’ya dönüş yolunda oldukları öğrenilen araçta bulunan Karasulu Semiha Mumcuoğlu, Fuat Karagöz ve Fikret Yaman, hayatını kaybetti.

Aynı araçta bulunan Aslı T. ise kazayı yaralı olarak atlattı. Karasulu olduğu belirtilen Aslı T, sağlık ekiplerince Düzce Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bir dönem Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nda güvenlik görevlisi olarak da görev yapan Semiha Mumcuoğlu’nun vefatı, Karasu’da yaşayan ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

ANNESİNİN DOĞUM GÜNÜNDE HAYATI KAYBETTİ

Elim kazada hayatını kaybeden Semiha Mumcuoğlu’nun annesinin Karasu Merkez Sağlık Ocağı’nda hemşire olarak görev yapan Esma Mumcuoğlu olduğu ve kaza yapmadan saatler önce annesine doğum günü olması nedeniyle çiçek gönderdiği de öğrenildi. Semiha’nın, annesinin doğum gününde hayatını kaybetmesi ise acı bir tesadüf olarak dikkat çekti.