-

Olay, Karasu ilçesi Yalı Mahallesi Sahil Park mevkiinde bulunan Cankurtaran Amirliği yakınlarında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, alkollü olduğu tahmin edilen Ö.K isimli genç, sahilde intihar girişiminde bulundu.

Sahile denize atlayarak hayatına son vermek isteyen şahsa çevredeki vatandaşlar engel oldu. Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ayakta durmakta güçlük çeken şahıs, ambulansa sedye ile taşındı. İntihar girişiminde bulunan Ö.K, Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, olay ile ilgili soruşturma başlattı.

SEBEP KUMAR BORCU MU?

İntihar etmek isteyen şahsın kendisine mektup yazdırdığını ifade eden görgü tanığı Selim Berk, “Annesi, babası bunu çok zorlamış. Kumar borçları varmış. 8-9 yaşlarındaki çocuklarını trafik kazasında kaybetmiş” dedi.

Şahsın kendisini öldürmek istediğini belirttiğini ifade eden Berk, “Mermerle çokça kafasına vurmuş. Silahı da ilerideymiş. Denize atacaktı kendisini, bir daha da silahını almaya gidecekti. Sonra da polisler geldi” şeklinde konuştu.

İNTİHAR ETMEK İSTEYEN GENCİ BÖYLE KURTARDILAR (izle):