-

Olay, sokağa çıkma kısıtlaması saatleri içerisinde 00:30 civarında Kabakoz Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. Karasu Orman İşletme Müdürlüğü civarında devriye gezen bekçiler, ellerinde çuvallarla yürüyen dört gence rastladı. Gençlerin şüpheli hareketleri üzerine bekçiler, nereye gittiklerini ve çuvalda ne olduğunu sordu.

ŞÜPHELİ İFADELER

Çuvallarda elektrik motoru, taşlama motoru ve megafon ses aparatı olduğunu gören bekçiler, bu malzemeleri nereye götürdüklerini sorması üzerine gençlerin önce “Teyzemize” sonra da “Babaannemize” demesi üzerine bekçiler, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dört genci gözaltına aldı. Emniyette ifadeleri alınan gençlerin eşyaları nereden aldıkları da kısa sürede ortaya çıktı. 23:45 sıralarında bir mermer atölyesine girdikleri öğrenilen dört gencin, bu malzemeleri oradan aldıkları ve yürüyerek 45 dakikada yakalandıkları yere geldikleri öğrenildi.

HIRSIZLIK ŞÜPHESİ

Polis ekipleri mermer atölyesi sahibine ulaşması ile malzemelerini teşhis eden firma sahibi, güvenlik kamera görüntülerini de ekiplere teslim etti Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri, atölye içinde inceleme başlatırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.