-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Karasu Kabakoz Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde meydana gelen ve otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada bir kişi yaralandı. Cadde üzerindeki petrol istasyonundan çıkış yapan M.Ü. İdaresindeki araç ile 809 Sokak istikametinden gelmekte olan Şükrü Y.U. idaresindeki motosiklet çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yol kenarına savruldu. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ayağından yaralanan motosiklet sürücüsüne ilk müdahale olay yerinde ambulans içerisinde yapıldı.

Kazayı duyan motosiklet sürücüsün anne ve babası da olay yerine geldi. Sürücü Şükrü Y.U’nun annesinin “Ben de geleyim yanında, beni de alın ambulansa ne olur, benim çocuğum o” diyerek ambulansa binmek istemesi görenlerin yüreğini dağladı.

Acılı anne, eşi tarafından sakinleştirilirken motosiklet sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KAZA SONRASI İLK GÖRÜNTÜLER (izle):