-

DALGIÇ POLİSLER, KARASU'DA SUALTI ARAMA YAPTI (izle):

...

Karasu Doğu Karadeniz Caddesi Kule 18 mevkiinde akşam saatlerinde denize giren 3 gencin “imdat” diye bağırdığını iddia ederek boğulma ihbarında bulunulması üzerine olay yerine cankurtaran, 112 sağlık, polis ve sahil güvenlik ekipleri sevk edilmişti.

Cankurtaran ekiplerinin denizde yaptığı arama sonucu herhangi bir boğulma vakasına rastlanılamamış ve denize girerek boğulma şakası yaptıkları iddia edilen 3 genç, Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek ifadeleri alınmıştı.

Perşembe günü Karasu’ya gelen Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı dalgıç polis ekipleri, Karadeniz’e girerek bölgeyi adeta karış karış aradı. Yaklaşık iki saat süreyle bölgede geniş çaplı su altı araması yapan altı dalgıç polis, herhangi bir boğulma vakasına ya da bulguya rastlamayınca arama çalışmalarına son verdi.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.