Alınan bilgiye göre kaza 26 Eylül Salı günü akşam saatlerinde meydana geldi. Karasu istikametinden Kaynarca istikametine gitmekte olan ve ışıkları olmadığı iddia edilen patpat diye tabir edilen tarım aracı ile Kaynarca istikametinden Karasu istikametine gitmekte olan 67 SA 213 plakalı araç çarpıştı. Kazaya, Adana iline kayıtlı plakaya sahip başka bir aracın sebep olduğu iddia edildi.

 

 

Görüg tanıklarının ifadesine göre Karasu istikametine ilerlemekte olan ve yolu ortadan izleyen diğer bir araç, sürücüsünün patpatı fark ettiği an direksiyonu kırmasıyla hızla kenara geçti. Arkadan gelmekte olan 67 SA 213 plakalı araç ise ışıkları olmadığı iddia edilen patpatla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle patpat aracı parçalara ayrılırken, sürücüsünün ayaklarında kırık meydana geldi. Kazaya karışan araç ise savrularak yol kenarına çıktı ve takla atarak durabildi. Araçta bulunan kişi yaralandı.

 

 

Olay yerine gelen 112 acil ekiplerince kazada yaralanan 3 kişi Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri kaza yerinde geniş güvenlik önlemi alarak trafiğin kontrollü şekilde ilerlemişini sağladı. Araçlar bulundukları yerden kaldırıldı ve trafik normal seyrine döndü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

HABERE AİT VİDEO AŞAĞIDA: