-

Olay, Karasu ilçesi İncilli Mahallesi 620. Sokak’ta beş katlı bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Suriye uyruklu ve 2019 doğumlu olan Fazıl H., beş katlı binanın dördüncü katında camda oyun oynuyordu. Küçük çocuk, açık olan camdan dengesini kaybederek asfalta düştü.

Çocuğun düştüğünü fark eden çevredeki esnaf ve vatandaşlar, koşarak olay gerine geldi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından apartmandan düşen çocuk, Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Küçük çocuğun yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Polis olay ile ilgili inceleme başlatırken küçük çocuğun düşme anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Bir anda gürültü duyduğunu ifade eden Karasulu esnaf Osman Kaba, “Dışarı çıktığımda çocuk yerde yatıyordu. Birileri toplandı, ambulans çağırıldı. Ambulans ile gitti çocuk. Çocuk yaşıyordu yalnız. Şu an gülücük atıyor diye duydum, hastaneden haber geldi. Arkadaş söyledi. İyi olduğunu söylediler” şeklinde konuştu.

Çocuğun düştüğünü çevredeki vatandaşlardan duyduklarını belirten Cumhur Küçük, “Çocuğun düştüğünü görmedik biz. Yemek yiyorduk. Dediler ki çocuk düşmüş. Çıktık, baktı, çocuk orda yatıyordu. İki üç bayan çocuğun başını ovuyordu biraz. Beş dakika çocuk cansız kaldı. Sonra çocuk ağlamaya başladı. Ambulansı aradık. Ambulans geldi götürdü. Şu an durumu iyiymiş herhalde. Çocuk Suriyeliymiş” dedi.

DÜŞME ANI SANİYE SANİYE BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ (izle):