-

DÜŞTÜĞÜ YERDEN BÖYLE KURTARILDI (izle):

...

Olay, Cumartesi günü Karasu Yeşilköy Mahallesi’nde meydana geldi. Ali Altundal (59), kendi fındık bahçesindeki meyve ağaçlarını budamak için çıktığı 10 metrelik ağaçtan, bir anlık dikkatsizlik sonucu dengesini kaybederek düştü. Tutunamayarak hızla aşağı düşen Altundal, yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Arazinin ulaşıma zor ve engebeli olması nedeniyle ambulansın ilerleyememesi sonucu bölgeye UMKE ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yoldan 600 metre uzaklıktaki olay yerine yaya olarak ulaşan ekipler, Altundal’ı bulunduğu yerden sedye yardımıyla alarak sağlık ekiplerine teslim etti.

Düştüğü yerden yaklaşık iki saat sonra kurtarılabilen Ali Altundal, 112 sağlık ekiplerince Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Vücudunda kırıklar olduğu tespit edilen Altundal, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Yenikent Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Karasu’nun Kurudere Mahallesi Muhtarı Hasan Emanet ve Yeşilköy Mahallesi Muhtarı Eyüp Dinç, özverili çalışmalarından dolayı UMKE ve AFAD ekiplerine teşekkür ettiklerini belirtti.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.