-

Büyük Birlik Partisi Karasu İlçe Başkanı Hasan Eminoğlu ve Pazarcılar Derneği Karasu Başkanı Hüseyin Eminoğlu’nun ablası Ayşe Çalış (70), hayatını kaybetti. Koronavirüs’e yakalanan Çalış’ın bedeni, salgın hastalığa daha fazla dayanamadı.

Ayşe Çalış’ın vefat haberi; Başkan Hasan Eminoğlu, geçtiğimiz haftalarda Koronavirüs nedeniyle hastanede tedavi altına alınan ve tedavi süreci devam eden Hüseyin Eminoğlu, aile ve yakınlarını yasa boğdu. Ayşe Çalış’ın cenazesi Çarşamba günü (bugün) saat 11:00’da Yalı Mahallesi Mezarlığı’na defnedildi. Çalış, bir çocuk annesiydi.

Ablasının vefatıyla derin üzüntü yaşadıklarını belirten Başkan Hasan Eminoğlu, “Ablam, kendisine çok dikkat ederdi. Kocaali Yalpankaya Mahallesi’nde ikamet ediyordu. Ancak yılın belli dönemlerinde Karasu’ya da gelirdi. Koronavirüs nedeniyle fındıklık bahçesinde bulunan evinde kalıyor, mümkün olduğunca kimseyle temas kurmuyordu. Bu hastalığa nasıl yakalandı, anlayamadık” şeklinde konuştu.

Eminoğlu, taziyede bulunan, telefon ile arayarak, mesaj göndererek başsağlığı dileyen herkese teşekkürlerini de iletti. KarasuHaberleri.com İnternet Medyası ve Öncü Karasu Gazetesi olarak Ayşe Çalış’a Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır dileriz.