-

EMİRHAN İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI GENİŞLETİLDİ (izle):

...

Karasu’nun Adatepe Mahallesi’nde Sakarya Nehri’ne girdikten saniyeler sonra suda kaybolan ve bugüne kadar kendisine ait hiçbir ize rastlanılamayan Emirhan H. (20) için arama çalışmaları 5.gününde de devam ediyor.

İHH Arama Kurtarma Sakarya ekibi ile SAKDER’in de dahil olduğu arama çalışmaları genişletildi. Sakarya Nehri’nin kum ocağı bölgesi, Hürriyet, Manavpınarı, Tuzla, İhsaniye ve Yenimahalle bölgelerinde de arama çalışmaları devam ettiriliyor.

NEHİR KARIŞ KARIŞ ARANIYOR

Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve Dalgıç Polis Kurbağa Adam ekipleri de Sakarya Nehri ağzından giriş yaparak, hem su altından hem de su üstünden arama çalışmalarına devam ederken genişletilen bölge dahilinde Tuzla ve Yenimahalle köprüleri altında da ekipler detaylı arama gerçekleştiriyor.

Ekiplerin arama çalışmalarının yanı sıra Adatepe Mahallesi sakinleri ve Emirhan’ın arkadaşlarının da nöbetleşe olarak Sakarya Nehri bölgesi çevresinde bekledikleri ve su üzerinde gözle arama yaptıkları da öğrenildi. Emirhan’ın bulunması için umutlu bekleyiş de arama çalışmalarıyla birlikte sürüyor.