-

EMİRHAN'I ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR (izle):

...

Karasu’nun Adatepe Mahallesi’nde hayvanlara yem vermek için Sakarya Nehri’ne girerek karşı kıyıya yüzerken arkadaşlarının gözü önünde suda kaybolan Emirhan H.’yi arama çalışmaları devam ediyor. Bölgeye gelen AFAD, SAKE, ANDA, Jandarma Sualtı Arama Kurtarma ve Dalgıç Polis Kurbağa Adam ekipleri, Adatepe Mahallesi’nde su üstünden ve su altından arama çalışmalarına devam ediyor.

Bölgeyi tanıyan Adatepe Mahallesi sakinleri de karadan ve su üstünden ekiplere yol göstererek yardımcı oluyor. Emirhan H.’nin Sakarya Nehri’nde kaybolmasının üzerinden 24 saat geçmiş olması ve ekipler tarafından henüz bir ize rastlanamaması da umutları giderek tüketirken ailesi ve mahalle sakinlerinin Sakarya Nehri kenarındaki umutlu bekleyişi de devam ediyor.

Nehre bakarken oğlu Emirhan H’ye seslenen acılı annenin, “Bana en ağır yükleri verdin. Oğlum sen bizi nasıl yaktın, kardeşlerinden nasıl ayrıldın? Kardeşlerinin boynunu büktün. Allah’ım omuzlarımda yüküm taştan çok büyük. Acın çok büyük, canlı gel oğlum!” şeklindeki sözleri yürekleri sızlattı.