-

EMİRHAN'IN KAYBOLMADAN ÖNCEKİ SON GÖRÜNTÜLERİ (izle):

...

Karasu’nun Adatepe Mahallesi’nde Cumartesi günü hayvanlara yem vermek için Sakarya Nehri’ne girerek karşı kıyıya yüzmek isteyen ve bir anda suda kaybolan Emirhan H.’nin (20), kaybolmadan dakikalar önce çekilen son görüntüleri ortaya çıktı.

Emirhan’ın ağabeyi İsmet H. tarafından çekildiği öğrenilen görüntülerde Emirhan’ın iki kez helallik istemesi dikkatlerden kaçmadı. “Arkadaşlar, ben gidiyorum. Hakkınızı helal edin” diyen Emirhan’a ağabeyi ve arkadaşları, “Saçma sapan konuşma” diyerek karşılık veriyor.

Ardından “Espri yapıyorum” diyerek gülen Emirhan H. “Onca yıllık şeyimiz var. İnsan bir nereye gider” demesi üzerine arkadaşları ve ağabeyi gülerek, her şeyden habersiz Emirhan’ın suda yüzerek bota doğru gitmesini kaydediyor. Video çekimi bittikten dakikalar sonra ise acı olay meydana geliyor ve genç Emirhan Sakarya Nehri’nde gözlerden kayboluyor.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.