Karasu Haberleri.com & Öncü Karasu
Nevtan Angün’ün haberi

 

 

Hafta sonu Kabakoz Mahallesi Parkı’nda yaşanan çirkin olay, mahalle sakinlerinin büyük tepkisini topladı. Gündüz saatlerinde parkta oynayan 7 ve 10 yaşındaki iki kız kardeş, kimliği belirsiz üç şahsın sözlü tacizine uğradı. Yaşanan çirkin olaya tepki gösteren baba Can Karas, sosyal medya hesabından yetkililere seslendi.

 

Çocuk oyun alanlarına ve parklara kamera sistemi konulması gerektiğine vurgu yapan Karas, çocuklarına korku dolu anlar yaşatan üç şahsın yakalanması için yetkililere seslendi. Bir araçla çocuklara yaklaşıp “evcilik oynayalım mı?” diyerek sözlü tacizde bulunan şahısların başka çocuklara huzursuzluk vermemesi için parklara kamera sistemi kurulmasını söyleyen baba Karas, şu ifadeleri kullandı:

 

Bir baba olarak, bu benim başıma geldi. Bir başka annenin babanın başına gelmesin. Çocuklarımızın oyun olanları diye belirttiğimiz park alanlarının kamera sistemi ile gözlem altında tutulmasını istiyoruz. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’ya seslenmek istiyorum. Bir an önce bu parkların kameralandırılması gerekiyor. Çocuklarımızı güvenip parka dahi çıkartamıyoruz.

 

Akşamları evimizin balkonuna dahi çıkamıyoruz. Başıboş bazı şahısları geceleri bu parkta çok gürültü yapıyor. Uyardığımızda bize ters cevaplar veriyor, uygunsuz hareketlerde bulunuyorlar. Bu kamera sisteminin acilen tüm parklarda uygulanması gerekmektedir. Bu üç şahsın da yakalanmasını istiyoruz