-

Kaza Cumartesi günü saat 21:00 sıralarında Akkum – Karapınar mahalleleri arasında meydana geldi. Öncü Karasu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ayşenur Elmacı’nın babası Hasan Elmacı ve kardeşi Fırat Elmacı, Akkum Mahallesi’ndeki hanelerinden Karasu Devlet Hastanesi’ne gitmek için yola çıktı.

Hasan Elmacı’nın, seyir halindeyken fenalaşması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybettiği öğrenildi. Yol kenarındaki sulama kanalına giren araç takla attı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hasan ve Fırat Elmacı, şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu.

Sağlık durumları iyi olan Hasan ve Fırat Elmacı, hastaneden taburcu edilerek evlerinde istirahate çekildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. Biz de Karasu Haberleri İnternet Medyası olarak Elmacı ailesine geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.