-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Manisa’da vatani görevini yaparken girdiği bunalım sonucu yaşamına son verdiği iddia edilen Nurkan Özdoğan, Pazar günü Karasu Yalı Mahallesi Merkez Mezarlığı’nda askeri törenle toprağa verildi. İki aylık asker oğlunu toprağa veren baba Veysi Özdoğan, ayakta durmakta zorluk çekti. Baba Özdoğan, oğlunun tabutunun yanından bir an olsun ayrılmadı.

Yalı Mahallesi Barbaros Caddesi üzerindeki hanesinin önüne getirilerek helallik alınmasının ardından Özdoğan’ın cenazesi, askeri araçlar eşliğinde Merkez Mezarlığı’na getirildi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından iki aylık asker, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Cenazeye Karasu Belediyesi CHP Meclis Üyesi Çetin Ülker ve Genç Parti Ankara Etimesgut İlçe Başkanlığı adına Fecri Özdoğan da katıldı. KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır dileriz.

NURKAN ÖZDOĞAN, TOPRAĞA VERİLDİ (izle):

NURKAN ÖZDOĞAN, TOPRAĞA VERİLDİ (fotoğraflar):